Защо нас

Търси по Каталожен номер/Модел

ГЛОБАЛ-ТЕСТ е основен доставчик за България на уреди за Енергийна ефективност - ние предлагаме пълни комплекти от уреди за обследване на сгради и промишлени системи, необходими за сертифицирането на фирми по чл.23 и чл. 34 от ЗЕЕ.

Нашите уреди за ХВП са сертифицирани от HACCP International, намират широко приложение в хранителния бранш и отговарят на всички изисквания на HACCP, EN 13485, EN 12830.  

Ние предлагаме цялостни решения за мониторинг на температура и влага, както и услугата Температурно картографиране за нуждите на фармацевтичната промишленост, в съответствие със стандартите GxP- и CFR 21 Part 11.

Силни позиции имаме и в сферата на топлотехниката, благодарение на професионалните газ-анализатори на фирма ТЕSТО. С тяхна помощ се осъществява пускането в експлоатация и настройката на малки и големи горивни системи, с цел ефикасното им функциониране, оптимизиране на горивния процес и намаляването на вредните емисии.

Нашата професионална измервателна техника за експерти и сервизни техници в областта на вентилацията, климатизацията и хладилните системи е с доказано качество и функционалност. Ние предлагаме cъвpeмeнни цифpoви ypeди зa пycĸaнe в eĸcплoaтaция, пoддpъжĸa и oбcлyжвaнe нa xлaдилнитe cиcтeми и тepмoпoмпи, за настройка на климатичните и вентилационни системи и за поддържане на оптимален микроклимат в помещенията.

 

КОИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ УРЕДИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С ЕКСПЕРТИТЕ НА ГЛОБАЛ-ТЕСТ.