Заедно в борбата срещу COVID-19: с инфрачервените термометри и термовизионни камери на Testo!

Търси по Каталожен номер/Модел

Заедно в борбата срещу COVID-19: с инфрачервените термометри и термовизионни камери на Testo!

Информация

Термосканиране на телесна температура с инфрачервени термометри testo 835-T1 /testo 830-T2  и термовизионни камери testo 885 / testo 890

 

В тежката обстановка, породена от Covid 19, ние от Глобал-Тест ЕООД полагаме усилия да сме максимално полезни на нашите настоящи и бъдещи партньори. Основната ни цел е да обезпечим протичането на нормалните работни процеси във всяка една организация и да запазим здравето на хората като предоставим решение за контрол и превенция, по отношение на състояние, свързано с повишаване на телесната температура, което е индикация за наличие на инфекция в човешкия организъм.

За целта ние и Testo – Германия предлагаме подходящи инфрачервени термометри и термовизионни камери, с чиято помощ се осъществява бърз и лесен скрининг на отделни лица или групи от хора, за установяване на повишената телесна температура.

С инфрачервените термометри testo 835-T1 /testo 830-T2  е възможно индивидуално измерване на телесната температура от разстояние. Те имат добра точност и бързо време за реакция – може да извършвате по две измервания в секунда. Има възможност за задаване и на гранични алармени стойности и извеждане на визуална и звукова аларма при превишаване на граничните стойности.

Термосканиране на телесна температура с термовизионни камери testo 885 / testo 890

Термографията е най-добрия метод за сканиране, не само на отделни лица, но и на голям поток от хора. Това позволява, хора с повишена телесна температура да бъдат идентифицирани бързо и надеждно  и да бъдат изолирани за по-задълбочено изследване.

С функцията за термосканране на телесна температура -  FeverDetection assistant, термовизионните камери testo 885/testo 890 откриват перфектно потенциално заразени хора. Термосканирането може да определи абсолютната температура на хората, въз основа на разликата между температурните стойности, на приетите за „здрави“ хора (с нормална телесна температура) и „потенциално болни“ лица (с повишена телесна температура). Телесната температура на заразените се очаква да бъде около 38 ~ 39 ° C, докато нормалната температура за възрастни хора трябва да бъде около 36 ° C. Термокамерите могат да визуализират такива температурни разлики моментално от безопасно разстояние, за да се идентифицират лицата, които са заразени.

Освен това камерата е с отлична разделителна способност и много добра топлинна чувствителност. В нея е вграден специално разработен от Тесто модул за откриване на COVID-19. Камерата е преносима, с автономно батерийно захранване и е подходаща, както за мобилно приложение, така и за полу-стационарен режим на работа с приложение  на летища, входните зони на търговски центрове, офис сгради, заводи, хранителни хипермаркети, транспортни терминали (автогари, ЖП гари), обществен транспорт (автобуси, влакове, самолети, кораби).

КОИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ УРЕДИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С ЕКСПЕРТИТЕ НА ГЛОБАЛ-ТЕСТ.