НОВИ ЛОГЕРИ ЗА КОНТРОЛ ПРИ ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ПРОДУКТИ

Търси по Каталожен номер/Модел

НОВИ ЛОГЕРИ ЗА КОНТРОЛ ПРИ ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ПРОДУКТИ

Информация

Дата логер testo 184: Контрол на температурата и документиране на данни  при транспортиране на хранителни и фармацевтични продукти.

С температурните дата логери testo 184, контролът на температурата при транспортиране е лесен, сигурен и в съответствие със стандартите GxP, 21 CFR Part 11, HACCP и EN 12830. 

Дата логерите testo 184 са създадени специално за използване при транспортиране на фармацевтични и хранителни продукти, електроника, машини и др. чувствителни на температура, влага и сътресения. 

 

Вашите предимства:

 

 

Изключително лесно опериране

С testo 184 се работи интуитивно, и може да бъде използван без специална предварителна подготовка или познания.

Удобно изчитане

Веднага след свързване на дата логера testo 184 към USB на РС се създава автоматично  PDF протокол с данните, натрупани по време на транспортирането. Това е много удобно, когато са се натрупали  данни за продължителен период от време.

Изключително лесно конфигуриране

Без сваляне и инсталиране на софтуер, без потребителски интерфейс и без допълнителни разходи.

Изчитане/разпечатване на място

Всички логери testo 184  могат да бъдат изчетени с NFC Android smartphone. Прехвърлянето на данни от дата логера към съвместим Testo принтер също се осъществява безжично чрез NFC.

IT-обезпечен

Дата логери testo 184 работят безупречно без да е необходимо да се сваля или инсталира софтуер, така че IT проблемите са сведени до минимум.

 

КОИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ УРЕДИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С ЕКСПЕРТИТЕ НА ГЛОБАЛ-ТЕСТ.