Нови компактни нивомери за водния сектор и пречиствателните станции!

Търси по Каталожен номер/Модел

Нови компактни нивомери за водния сектор и пречиствателните станции!

Информация

Ултразвуковата технология остава в миналотобъдещето е на радарната!

VEGA разширява портфолиото си от радарни нивомери с нова серия прибори. Сензорите с честота 80 GHz са  разработени специално за високите изисквания на сфери като Воден сектор и Пречиствателни станции. Благодарение на oтличнoто фoĸycиpaнe  нa paдapния лъч се извъpшвaт нaдeждни измepвaния, независимо от температурните условия или наслояванията по сензора.

Новата серия прибори се предлага като компактна серия без кабел и прибори с фиксиран кабел (IP68). VEGAPULS работи при честота 80 GHz. Благодарение на 80mm антена, ъгълът на лъча е само 3°. Това означава, че радарният сензор получава ясни и отчетливи  отражения  от измерваната среда. Това прави измерването по-точно и по-надеждно.

За сравнение: Стандартният радарен сензор с честота  26-GHz и със същия  размер на антената е с ъгъл на лъча около 10°. Поради по-широката диаграма на излъчване, бъркалките, препятствията или наслояванията вътре в съда водят до смущения, които ще се отразят на измервателните резултати.

В сравнение с ултразвуковите сензори, не е необходимо потискане на смущаващи сигнали. Новата серия прибори VEGAPULS не се влияе и от влага или замърсяване.

Вашите предимства:

•  Много по-лесна инсталация и пускане в експлоатация дори при монтаж в труднодостъпна среда.

• По-добро фокусиране, което  подобрява измервателната надеждност в рамките на целия измервателен обхват.

•  Висока точност и надеждно откриване на реалното ниво, дори ако приборите са монтирани близо до стената на съда

Новата серия прибори е оборудвана с контролери VEGAMET, които се характеризират с голям графичен дисплей  за визуализиране на измерените стойности.  Тъй като серията е проектирана за задоволяване изискванията на приложения като Воден сектор и Пречиствателни станции, приборите са идеални за осъществяване на контрол на нивата, измерване на дебит в отворени канали или защита от препълване, съгласно WHG. Контролерите имат водоустойчив корпус, който ги предпазва от неблагоприятните климатични условия.

Всички прибори могат да бъдат лесно настроени чрез Bluetooth със смартфон или таблет. Това прави параметризирането, визуализирането и диагностиката значително по-лесни, особено при неблагоприятни условия и във взривоопасна среда.

КОИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ УРЕДИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С ЕКСПЕРТИТЕ НА ГЛОБАЛ-ТЕСТ.